Ofte stillede spørgsmål

Hypnose er en naturlig tilstand som kroppen befinder sig i flere gange dagligt. Hver gang du koncentrer dig, dagdrømmer eller er væk i dine egne tanker, er du i den samme tilstand som når du er i hypnose.

Når man er i denne tilstand er man i fuld kontakt med kroppen og dig selv, og det er muligt at arbejde effektivt med uendeligt mange problemstillinger, både psykiske og fysiske. Mange tror også man sover og mister kontrollen under hypnose, men det er IKKE tilfældet, man er faktsisk superbevidst om alt der foregår både i og omkring kroppen.

Ved at arbejde med fobier, traumer, følelser m.m., kan man vende de ting der driller i hverdagen til positive egenskaber, så man igennem selvindsigt og positive egenskaber kan skabe nye og positive handlemønstre.

Hypnoterapi er på ingen måde farligt, og du vil altid vågne op igen og være “normal”  bagefter. Faktisk er det sådan, at vi alle kender til at være i hypnose eller trance, som i  virkeligheden blot er en indadfokuseret tilstand, som vi alle er i flere gange dagligt. Langt de fleste kender f.eks. til dagdrømmeri eller at “falde i staver”, mens man stirrer ud i  luften, fortabt for omverdenen et øjeblik. Det er begge trancetilstande. Nogle oplever  indimellem en slags “køretrance”, hvor de uden at have bemærket vejen mod målet  pludselig når frem. Andre har for vane at stirre helt opslugt ind i tv´et, uden at man kan  komme i kontakt med dem. Det er ligeledes former for trance, som mange kender til fra  dagligdagen.

Indimellem oplever mange også at befinde sig i en form for “grænseland” imellem den  vågne tilstand og søvnen – en dejlig, afslappet tilstand, hvor man egentlig hverken sover  eller er vågen, men bare “flyder rundt”. Denne tilstand er ligeledes en form for hypnose  eller trancetilstand. Alle mine klienter har syntes, at hypnosen var en behagelig oplevelse – uden én eneste undtagelse! Flere gange har jeg endda oplevet, at folk gerne ville være  blevet længere tid i hypnosen, fordi det var en så dejlig fornemmelse og behagelig  oplevelse.

Ja! Alle kan hyptoniseres.

Der er tale om en naturlig tilstand som vi alle befinder os i flere gange dagligt, og som er hel naturlig. Nogle har selvfølgelig lettere ved at gå i dyb hypnose med det samme, men for andre bliver det bare lettere jo oftere man prøfver det.

Hypnoterapi er en effektiv terapiform, uden ubehagelige bivirkninger. Det er bare en naturlig trancetilstand, og underbevidstheden er indrettet på den måde at den kun lukker op for de temaer man er klar til at arbejde med og kan hånddtere.

I 2007 lavede American Health Magazine en undersøgelse for at se hvor effektivt hypnose er som behandlingsform. Undersøgelsen viste at hypnoterapien ikke bare gav bedre resultater, men også hurtigere end de traditionelle samtaleterapier.

Hypnoterapi er en speciel form for kommunikation med underbevidstheden, som styrer både vaner, hukommelse og handlemønstre. Gennem terapien kan man via underbevidstheden finde ind til kernen af hvorfor man handler som man gør, hvorfor man er bange for edderkopper eller eksaminer, eller hvorfor man ryger. Når grunden er fundet kan man, i samarbejde med underbevidstheden, sætte mål for sig selv og helt lave om på handlemønstre i bestemte situationer. Ændringer som når de er udviklet og accepteret af underbevidstheden, automatisk skaber ændringer på det bevidste niveau.

Når du akommer i klinikken starter vi med at finde ud af hvad vi skal arbejde med og hvad du gerne vil opnå med sessionen. Derefter starter vi med en afslapningsøvelse for at komme i en tilstand hvor vi kan arbejde.

En typisk hypnoterapi-session foregår ved, at klienten og terapeuten har en terapeutisk samtale, hvor klientens problem og ønsker udforskes. Derefter bringes klienten i hypnose og det egentlige arbejde kan begynde. Sessionen varer typisk mellem 60-75 minutter.

Efter sessionen bekræftes de ting som er ændret og den nye sti som er skabt, og jeg indlægger et anker hos klienten. Jeg laver altid en opfølgning på mail ca. 14 dage efter på mail.

Ja, hypnoterapi virker!

Hypnoterapi er et samarbejde, så er man klar og indstillet på forandring, så kommer effekten ofte efter første forsøg.

Der er ikke rigtig nogen forberedelse til selve sessionen. Du kan forberede dig ved at møde op med et åbent sind, en vilje til forandring og en ide om hvordan du gerne vil have det efter sessionen.

Nej, al behandling foregår én til én.
Da det er ofter er en meget personlig sag man kommer med, og at man kan have svært ved at åbne helt op hvis der er tilskuere på, er den en rigtig dårlig ide at have en ven med. Det kan være en god ide at have en ven eller et familiemedlem til at hente og bringe dig til klinikken, men selve sessionen er altid én til én.

Nej, al behandling foregår én til én.

Betalingen sker i begyndelsen af sessionen, med aftalte kontanter eller MobilePay. Se flere oplysninger i mit bookingsystem.

Ja, jeg laver ikke behandlinger på følgende:

  • På personer med svære psykiske lidelser, så som skizofreni, personlighedsspaltning eller selvmordstanker.
  • På personer som er i gang med et behandlingsforløb hos en anden behandler (Psykolog, psykiater eller hypnoterapeut o.l.).
  • På personer som er psykisk udviklingshæmmede.
  • På personer som har været uærlige omkring det der skal arbejdes med af spirituel eller åndelig karakter.
  • Som helt fjerner kroppens naturlige advarselssignaler
  • Som har til hensigt at indskrænke andres frie vilje.
  • Som har til hensigt at styrke sexlysten hos sig selv eller andre.
  • Se mine fulde handelsbetingelser nederst på min hjemmes

Hypnose er et samarbejde, så er du er klar til at arbejde med dig selv, og tage i mod hjælpen, så er et besøg som regel nok, men jeg laver altid en opfølgning ca. 14 dage efter på mail. 

Når du bestiller en behandlingstid hos Anette, skal du have læst og accepteret mine handelsbetingelser.

Nej, det gør jeg ikke, klienten skal være fyldt 16 år som udgangspunkt, da de metoder jeg bruger er henvendt til voksne, og kræver et vist ordforråd og, at man kalde forholde sig til sin problemstilling på et lidt abstrakt plan.

Jeg kan KUN hjælpe personer som selv ønsker at blive hjulpet. Ønsket skal komme direkte fra modtageren og ikke noget andre syntes de skal behandles for, det vil aldrig blive en succes.

Scroll to Top