Om mig

Anette Wolff

Certificeret Hypnoterapeut

Jeg er certificeret Hypnoterapeut og driver min egen praksis på Stejlepladsvej 1H i Nivå. Mit fundament er tilknytningsteoretisk, emotionsfokuseret og tager udgangspunkt i mine klienters specifikke situation.

Tryghed for nærvær er centrum i det terapeutiske rum og jeg har naturligvis tavshedspligt. Alle har brug for et trygt og fortroligt rum at dele deres historie i, og ingen skal føle sig alene med noget, der er svært. Det er drivkrafterne bag min beslutning om at blive terapeut.

Oprindeligt er jeg klinik assistent med speciale i operationer og har en baggrund som læge sekretær, samt operations sygeplejerske igennem 17 år. Efter at jeg selv har været ramt af angst, besluttede jeg mig for tage uddannelsen som certificeret Hypnoterapeut, så jeg kunne hjælpe andre med deres udfordringer i livet.

Mine certificeringer

Gennem min uddannelse som certificeret Hypnoterapeut har jeg fået tildelt nogle særlige certifikater, som anerkendelse for min indsats.

ISAHt

En certificering er din sikkerhed for at din hypnoterapeut har gennemgået en uddannelse og en træning, som er godkendt af en hypnoseorganisation (f.eks. de internationale organisationer ISAHt og NGH).

Professional Hypnoterapeut

International certificering i 
“Modern 
arts of Professional Hypnotherapy” Grundkursus. ISAHt Certificeret.

Scroll to Top